Wimper extentions

One by one set

Bij de one by one techniek wordt er op iedere eigen wimper een wimperextension geplaatst. Dit geeft een natuurlijke look, alleen zijn de wimpers voller, en langer.

Russian volume set

Wil je graag extra volume? Kies dan voor de russian volume wimperextensions. Bij deze  techniek worden meerdere wimperextensions op één eigen wimper geplaatst, in tegenstelling tot de One by One techniek 

Mixed set

Vind je naturel heel mooi? Maar ook een wat vollere set ? Kies dan voor een mixed set. Dit is een mix van de one by one haartjes en die russian volume haartjes. 

Maak afspraak

Semi Permanente Make up

Powder Brows

Wat zijn powder brows?

Bij de powderbrows techniek worden de wenkbrauwen machinaal ingeschaduwd. Powderbrows zijn erg subtiel, dus niet zo opvallend als soms gedacht wordt. De wenkbrauw begint licht bij de aanzet en wordt steeds donkerder naar het uiteinde toe. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en super strak maar toch natuurlijk. Het zal er dan uitzien alsof de wenkbrauwen met potlood/poeder zijn ingekleurd. Zeer geschikt voor de vettere huid met grove poriën en bij een wenkbrauw die wel wat natuurlijke haartjes heeft.

Zes weken na de eerste behandeling volgt een tweede behandeling. Tijdens deze tweede behandeling worden de wenkbrauwen gecorrigeerd waar nodig omdat 40% tot 50% van de kleurintensiteit afneemt na de eerste behandeling.

Er wordt geadviseerd om gemiddeld één keer per jaar/ anderhalf jaar een nabehandeling uit te laten voeren. Dan zullen de powderbrows licht vervaagd zijn, maar is het model van de wenkbrauw nog intact.

Hoe verloopt het genezingsproces van de powderbrows?

De wenkbrauwen zullen er tot watercontact zeer donker uitzien. Na watercontact zullen ze beginnen te vervellen waardoor er ongelijkheden, vlekken, korsten en pigmentverlies zullen ontstaan. Dit is normaal en hoort bij het genezingsproces. Het is geen reden voor ongerustheid.

Probeer er zo min mogelijk aan te zitten zodat het mooi kan genezen. Het perfecte eindresultaat is 90 dagen na de bijwerking zichtbaar. Het pigment heeft namelijk tijd nodig om van de onderhuid terug naar de huidoppervlakte te komen.

Dag 1-4: zeer donker

Dag 5-10: barsten en plekken (geen kleur te zien onder de barsten en plekken)

Dag 11-27: géén zichtbare kleur of vorm

Dag 28-55: kleur en vorm begint terug te komen

Dag 56: kleur en vorm zichtbaar

Kan deze behandeling bij iedereen toegepast worden?

De powderbrows kunnen niet toegepast worden bij zwangere dames, hepatitiespatiënten, diabetespatiënten, patiënten die hart- en vaatziekten hebben en personen die bloedverdunners innemen. Tussen het gebruik van Roaccutane en het toepassen van de powderbrows zouden er vier weken tussen moeten zitten.

  • Wimper Lift

    Bij de Wimper Lift behandelingen worden de natuurlijke wimpers op een niet schadelijke manier gekruld en geverfd. Perfect voor rechtstaande wimpers en geen gedoe meer met wimperkrullers. Esthetics 4 you gebruikt hiervoor het Australische merk Elleebana. De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Elleebana maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele permanent rollers of klemmetje en schildjes. Dit om een meer natuurlijk gelift effect te krijgen vanaf de wimperrand. De formule voedt óók de wimpers zodat deze hun gezonde conditie behouden. Met maar 45 min treatment tijd geeft het de meest geweldige resultaten voor mogelijk 6 weken!

    Na 5 weken mag deze behandeling herhaald worden.

  • Brow lamination

    Brow lamination, ook wel de Brow lift genoemd, is een nieuwe behandeling om de wenkbrauwen perfect in model te brengen. Door middel van deze behandeling worden vollere, mooi gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen gecreëerd. De brow lamination is ideaal voor personen waarbij de wenkbrauw haren in verschillend richtingen of meer naar beneden groeien, wat snel kan resulteren in een ‘rommelige’ look of een dunne wenkbrauw. Voor het mooiste resultaat worden de wenkbrauwen geverfd. Dit kan met gewone verf of met henna. Kies je voor henna wordt de huid ook mee gekleurd waardoor de wenkbrauwen nóg voller er strakker zijn. De brow lamination blijft 2 tot 4 weken zichtbaar.

Facials

1 van 3

Nails

Biab

Ontdek de nieuwste trend in nagelverzorging bij Esthetics 4 You: BIAB-nagels. Met de Builder in a Bottle-gel combineert deze innovatieve techniek de duurzaamheid van acryl en de flexibiliteit van gel voor sterke en natuurlijk ogende nagels. Kies uit verschillende stijlen en geniet snel van perfect gestylde nagels. Maak nu een afspraak voor nagels die zowel prachtig als langdurig zijn!

Acryl

Acrylnagels bij Esthetics 4 You zijn dé manier om je handen een instant upgrade te geven. Onze acrylbehandelingen bieden duurzame, veelzijdige nagelverlengingen die zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Of je nu gaat voor een subtiele verlenging of opvallende nail art, acrylnagels geven je de vrijheid om te stralen met zelfverzekerde handen. Ervaar de perfecte mix van stijl en duurzaamheid met onze acrylbehandelingen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de magie van acrylnagels bij Esthetics 4 You!

Gellak

Gellak bij Esthetics 4 You: langdurige kleur, glans en een moeiteloze stijl. Ontdek onze trendy gellakbehandelingen voor prachtige nagels die wekenlang stralen. Kies uit een scala van kleuren en laat je nagels spreken. Ervaar het gemak van gellak en boek vandaag nog jouw afspraak voor een blijvende nagelverfraaiing!

Manicure and Pedicure

Geniet van ultieme verwennerij voor je handen en voeten bij Esthetics 4 You met onze uitgebreide manicure en pedicure behandelingen. Laat je handen verwennen met zorgvuldige aandacht voor nagelvormgeving, hydratatie en een prachtige afwerking met je favoriete nagellak. Onze pedicures bieden een verfrissende verlichting voor vermoeide voeten, met aandacht voor nagelverzorging en een rustgevende massage. Stap binnen en geef jezelf de luxe van perfect verzorgde handen en voeten. Boek nu je afspraak voor een manicure en pedicure-ervaring die je zal laten stralen!